START PROGRAM

TÉGED IS VÁRUNK A START PROGRAMRA!

Több, mint 10 éve várjuk azokat, akik a minőségi funkcionális edzéssel szeretnének javítani az életminőségükön és egészségükön, akik szeretnének erősödni, fittebbé válni!

NEM KELL AGGÓDNOD, NÁLUNK NEM NÉZNEK KI A CSAPATBÓL, MINDENKI AZÉRT ÉRKEZIK, HOGY TEGYEN AZ EGÉSZSÉGÉNEK MEGŐRZÉSE ÉRDEKÉBEN!

Most itt a lehetőség, hogy változtass és javíts a korábbi szokásokon!

Sokan felhagytunk a korábbi sportolási szokásainkkal, rámutatott a járvány, hogy nincs fontosabb, mint az EGÉSZSÉGÜNK! A rendszeres testmozgás nem csak szellemileg enged kikapcsolni és segíti az esetleges stressz levezetést, endorfin termelődik mozgás hatására, mely jobb közérzetet eredményez és nem mellesleg nagymértékben jót tesz a szervezetnek. A hosszabb kizökkentett időszak után ideje visszatérni a napi rutinhoz, melynek része a testmozgás. Segítünk elindulni, hogy ismét rendszer kerüljön a hétköznapokba és jobban érezd magad a bőrödben!

A START program lényege:

01

Szeretnél szemmel látható és érezhető eredményeket?

02

Fontos az egészséged?

03

Nem csak a mára gondolsz, hanem a jövődre is?

04

Fogyni szeretnél, erősödni, vagy épp az állóképességed javítanád?

Ebben az esetben hatékony megoldás a funkcionális edzés!

A funkcionális edzésekkel kapcsolatban elég sok téveszme és rossz információ kering: nem, nem attól lesz valami funkcionális, ha sok eszközt használnak és attól se, ha köredzést alkalmaznak. Kapásból ha gépek segítenek a mozgásokban egy köredzésben (eltekintve a kivételektől, melyekre később kitérünk, pl.: evezőgép, air bike), akkor biztosan köze nincs a funkcionális edzéshez a rendszernek. 

A funkcionális edzések arra hivatottak, hogy az alap mozgásmintákat fejlesszék, s komplexen megerősítsék a testünket. Hiszen vegyünk egy egyszerű nyomó mozdulatsort: hiába erős a nyomásod egy arra használatos gépen, valós feladatok esetében aligha lesz ideális szögben beállítva, nem lesz a törzsed kitámasztva, amikor az erődet, fittséged szeretnéd kamatoztatni, használni. 

Továbbá érdemes odafigyelni arra is, hogy a tested felkészüljön a terhelésre. Addig nem szabad, nem is érdemes összetett gyakorlatokba vágni, míg az alapokat nem teremted meg. Adott esetben egy gyenge törzzsel végzett gyakorlat – hiába hasznos az egy haladóbb szinten – többet árt, mint használ. Első lépésben tehát mind a technikai, mind a fizikai alapokat meg kell teremteni, hogy elkezdj bármilyen eszközt használni. 

Az Egészség

Nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne foglalkozzunk az egészségünkkel, hisz csak egy életünk van. A gyógyszerek tudjuk hogy tünetet kezelnek, de csodaszer nincs. Tenni kell az egészségedért és a legjobb amit tehetsz az a rendszeres testmozgás.

Mi vár rád nálunk?

Először is változatos edzések! 

A START programhoz való csatlakozással kapsz egy képzett edzőt, aki csak azért van ott, hogy kihozza belőled a maximumot. Odafigyel minden mozdulatodra megállapítja, mire kell odafigyelned, miben kell fejlődnöd, és mik azok, amikben jó vagy s amikre hangsúlyt fektetve kiemelkedő lehetsz. Kapsz egy edzőt, aki biztosítja a szakmai hátteret számodra, aki egy jól felépített program segítségével segít az

alapoktól indulva. Az edződ megtanítja a helyes mozdulatokat, a helyes légzést, s ellát adott esetben táplálkozási tanácsokkal is. Valóban pár hét után már láthatod és érezheted is a befektetett munka eredményét! 

Másodszor egy remek közösség tagja leszel! 

Sportemberekről van szó és egy összetartó közegről, ahol barátságok köttetnek, de leginkább lelkes amatőrökből atléták válnak. Tudom, te nem szeretnél ilyen magasságokba törni, csupán jobban kinézni, ledobni néhány kilót. Pár hét esetleg hónap elteltével viszont az életed részévé válik a mozgás. Azt veszed majd észre, hogy ha kihagysz egy-két alkalmat hiányzik. Hiányzik a mozgás, a sport de hiányozni fognak a többiek is, a vicceikkel, bátorításukkal, nevetésükkel együtt. A közösség részévé válsz, s nem elégszel meg azzal, hogy valamit csak csinálgass. 

Szóval minden adottá válik ahhoz, hogy elindulj és javíts az életeden! Hogy energikusabban, erősebben, fittebben és esztétikusabban menj haza a családodhoz, mutass otthon példát a gyermekednek, vagy éppen büszkén mutass a csajok / pasik előtt. 

Válaszd ki a számodra leginkább megfelelő időpontot és vágj bele! A lehetőség ajtaja nyitva áll előtted, a százhalombattai BMS-ben pedig egymást segítve minden egyesületi tag élete minőségi pluszt kap.

 

 

Lépj hát be az ajtón! Csatlakozz Te is!

A program felépítése:

Első 12 hét START program – kezdő edzések

Utána HALADÓ program 8 hetente új edzéstervek a haladó vendégek számára
Összetettebb gyakorlatok és technikák megtanítása

Itt már készen állsz fizikailag és technikailag is a teljes terhelésre!
Személyre szabott, célokhoz igazodó edzések

Akinek az első időpont valamiért nem jó de nem szeretne lemaradni, az első két hétben tud csatlakozni!
(Itt jelentkezzen az automatikus e-mailre ahol tájákoztatjuk mi is a program, mikor indul és hogyan tud fizetni.)

NINCS MÁS TEENDŐD

Töltsd ki a regisztrációs űrlapot, s e-mailben azonnal küldjük is a részletes információkat, mely levélben remélhetőleg az összes felmerülő kérdésedre választ kaphatsz.

(Amennyiben nem kapsz azonnal e-mailt, akkor ellenőrizd a spam mappádat!) 

A regisztráció során elkért adataidat természetesen bizalmasan, a törvényi előírásoknak megfelelően kezeljük. Az adatkérés célja a folyamat gördülékennyé tétele, hogy amikor megérkezel könnyedén be tudj lépni edzőtermünkbe, ahol edzőnk már várni fog téged. 

Természetesen amennyiben marad kérdésed, keress minket bizalommal!Ha bővebb információkat szeretnél, írj nekünk, vagy hívj telefonon! 

Várunk téged a százhalombattai BMS-ben !